Bungalow verhuur in Kamperland en Kortgene
Trintellaan 21 4484 RH Postbus 53 4484 ZH Kortgene 0113-302264 riwi@zeelandnet.nl
Tegen sterk concurrerende prijzen te huur :
op bungalowpark "De Roompot" in Kamperland (Noord-Beveland) luxe 6-persoons bungalows, Chalettype (2 onder 1 kap) met:
beneden 3 slaapkamers, 1 met terras op de zuidkant, 2 badkamers, wasruimte met wasmachine, dan gaat u een trap op naar boven waar u een tweede toilet aantreft, een grote woonkamer met open keuken, voorzien van o.a. magnetron en aangrenzend een groot overdekt balkon op het zuiden vanwaar u een schitte rend uitzicht heeft op een natuurgebied. Doordat u "hoog" woont kijkt u aan de voorzijde over lage bungalows heen wat u een prachtig zeezicht biedt en een stukje zicht op de jachthaven. Sommige bungalows zijn voorzien van telefoon.

Op het bungalowpark treft u o.a. aan een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, pizzeria, supermarkt. Op het park kunt u tennissen, bowlen, er zijn squashbanen en er is midget golf. Vanuit de bungalow bent u in twee minuten op het strand.


klik hier voor verdere informatie en reserveringen:


Tegen sterk concurrerende prijzen te huur :
Zeer luxe bungalow in Kortgene met uitzicht op het Veerse Meer, met groot terras op het zuiden en een zeer grote tuin, afgeschermd met een houten schutting.
De bungalow heeft een luxe badkamer met ligbad en douche. Verder is er een vaatwasser, wasmachine met wasdroger, combi- magnetron, koelkast met diepvriesje in een grote, moderne, dichte keuken.
Een ruime, mooi gemeubileerde living met open haard en er zijn in het hele huis chique lamellen. Grote kleuren TV en radio cd-speler, beide met afstandsbedie ning en er is telefoon.
Er zijn drie slaapkamers, waaronder 1 kleine met stapelbed en 2 royale met ieder 2 1-persoonsbedden. De bungalow heeft overal vloerverwarming.

Het dorp is 10 minuten lopen waar u alle winkels aantreft die u nodig heeft, verder zijn er restaurantjes (ook aan het water), de grootste jachthaven van Zeeland en zijn er bootjes en waterfietsen te huur en zijn er tennisbanen.
Op De Roompot (10 minuten met de auto) is een subtropisch zwemparadijs.

klik hier voor verdere informatie en reserveringen:Met behulp van dit formulier kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Eventueel kunt u ook een voorkeursdatum opgeven.


Ja, ik wil meer informatie over een bungalow in


Mijn voorkeur gaat uit naar de periode:


Achternaam:


Voorletters:


Adres:


Postcode/woonplaats:


E-mailadres:


Telefoon:riwi@zeelandnet.nl
Trintellaan 21
4484 RH KORTGENEDesign & Lay-out: ZeelandNet B.V.